Після недавніх відвідин Олексієм Петровим житлового комплексу «Теребля» він частково згорів(відео)

березня 24 / 2021

12-го Березня голова Закарпатської облради Олексій Петров разом із заступником голови обласної комісії з питань регіонального розвитку, адміністративно-територіального устрою, комунального майна та приватизації Іваном Синетаром відвідали житловий комплекс, який було споруджено у 2012 році для переселенців із аварійної зони у селищі солекопів Солотвино.




За словами Олексія Петрова, той факт, що майновий комплекс буде передано у власність Буштинської територіальної громади, не означає, що область перестане опікуватися цими об'єктами: "Передбачено, що 35 квартир у багатоквартирних житлових будинках та п'ять індивідуальних житлових будинків будуть передані в оперативне управління обласної ради і стануть частиною резервного (спеціалізованого) житлового фонду на випадок надзвичайних ситуацій. Водночас разом із колегами із Буштинської ОТГ займатимемося пошуком інвесторів (і вже зараз є зацікавлені організації), аби запустити на цій території роботу солерудника, а відтак і алергологічної лікарні".


Сьогодні на території житлового комплексу сталася пожежа внаслідок якої практично повністю вигоріли два багатоквартирні будинки.
Наразі, що стало причиною загорання встановлюють правоохоронці.



Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар