У Хустському районі пожежа ледь не знищила два обійстя (фото)

січня 12 / 2021


Сьогодні, 12 січня, о 10:05 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вул. Тиха, що у с. Залом Хустського району. Там, за поки невстановленої причини, зайнялася надвірна споруда.

Для ліквідації пожежі до місця було направлено вогнеборців 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст. Усього працювало 3 одиниці техніки та 12 чоловік особового складу.

На час прибуття рятувальників стихія вже повністю охопила покрівлю будівлі. Площа пожежі складала близько 70 кв. м. Також вогонь вже частково перекинувся на поряд розташований житловий будинок власниці, й загрожував розповсюдженню на сусідське помешкання та господарську споруду.

Завдяки злагодженим діям вогнеборців о 10:50 пожежу вдалося локалізувати й запобігти її поширенню на поряд розташовані інші будівлі. Повна ліквідація тривала до 13:00.

Завдана матеріальна шкода та причина пожежі встановлюються, адже вогнем знищено крівлю та перекриття будівлі на площі 70 кв.м, дві тонни сіна, а також пошкоджено 3 вікна та двері поруч розташованого житлового будинку.



У ДСНС України у Закарпатській області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар