Поліція під час «карантину вихідного дня» перевірила понад 580 суб’єктів підприємницької діяльності

листопада 23 / 2020
У вихідні дні, 21 та 22 листопада, поліцейські у складі рейдових груп пильно стежили за вимогами карантинних обмежень на території усієї області. Загалом на порушників складено 80 адміністративних протоколів та припинено роботу майже півтори десятка закладів підприємницької діяльності.

У суботу та неділю поліцейські спільно з представниками інших контролюючих органів у складі 75 рейдових груп провели перевірки за дотриманням суб‘єктами господарювання виконання рішення уряду щодо «карантину вихідного дня». Правоохоронці реагували на усі порушення протиепідемічних вимог. Загалом було перевірено 581 суб‘єкт господарювання.

У результаті комплексної перевірки було припинено роботу 12 закладів господарювання, які працювали всупереч вимог Постанови про "карантин вихідного дня". Серед них заклади громадського харчування та заклади торгівлі. За порушення загальних карантинних вимог поліцейські Закарпаття склали 80 адміністративних протоколів, передбачених статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім того, працівники поліції в першу чергу проводять профілактичну роботу з громадянами та підприємцями щодо носіння засобів індивідуального захисту, обмежень у роботі закладів торгівлі та харчування, з водіями й перевізниками громадського транспорту.

Поліція Закарпаття закликає закарпатців та гостей краю й надалі дотримуватися встановлених правил карантину, адже насамперед вони покликані зберегти життя та здоров’я громадян.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар