Під час пожежі у п’ятиповерхівці іршавські вогнеборці врятували людину

листопада 23 / 2020
23 жовтня о 04:36 рятувальникам повідомили про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку, що на вулиці Набережній в м. Іршава.

До місця події на двох автоцистернах виїхали бійці ДСНС 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент їх прибуття горіли речі у спальні двокімнатної квартири на третьому поверсі. Через сильну задимленість на пожежі працювала ланка газодимозахисної служби.

В осередку загорання вогнеборці виявили 47-річного чоловіка, який, намагаючись власними силами загасити полум'я, вже добряче надихався продуктами горіння. Рятувальники негайно вивели потерпілого на свіже повітря та передали під опіку професіоналів екстреної медичної допомоги.

Пожежу локалізували о 04:42 та о 05:07 ліквідували повністю. Вогнем були знищені та пошкоджені наявні в кімнаті меблі та речі домашнього вжитку. Від повного знищення квартиру таки вдалося врятувати.

Причина пожежі та збитки встановлюються. Цілком можливо, що до появи вогню в орендованій квартирі призвела необережність під час паління.




У ДСНС України у Закарпатській області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар