На Закарпатті розводять унікальні альпійські кози молоко,яких виліковує пневмонію,простуду, піднімає потенцію та захищає від вірусних інфекцій (відео)

вересня 20 / 2020

На відео, стадо унікальний австрійських кіз в одному із сіл Іршавського району, як стверджують власники стада, вони їдять такі трави та кущі, що інші кози ігнорують, що робить їх молоко унікальним по лікувальним властивостям.


Виявляється при простудних захворюваннях тепле козяче молоко сприяє швидшому одужанню при різних простудних захворюваннях за рахунок вмісту великої кількості вітамінів А і С. Особливо корисно воно при ангіні, бронхіті і пневмонії (запаленні легенів).
У теплому вигляді молочний продукт обволікає і зігріває мигдалини, роздратовані бронхи і легені, сприяє виведенню мокротиння.
Для найбільшої ефективності і розкриття корисних властивостей козячого молока, його краще змішувати з медом, при цьому не варто забувати про протипоказання такого напою, якщо є схильність до харчової алергії.
В цілому козяче молоко підвищує захисні функції організму, покращує імунну систему, захищає від вірусних інфекцій.

Сексопатологи рекомендують вживати козине молоко чоловікам для поліпшення потенції. Що входять до складу магній і кальцій поліпшують кровоносну систему, зміцнюють нервові клітини, заряджають додатковою енергією.
Для позитивного ефекту, необхідно випивати склянку молочного продукту з жменею волоських горіхів за кілька годин до інтимної близькості.
Також козяче молоко корисно при наявності зайвої ваги. Чоловікам рекомендується влаштовувати розвантажувальні дні з цим продуктом. Наприклад, випивати по 200-250 г молока протягом дня. Це допоможе провести і профілактику по зміцненню серцевого системи, поліпшити травлення.

Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар