Поліцейські Закарпаття задокументували за добу 8 водіїв у стані алкогольного сп’яніння

вересня 02 / 2020
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Тячівському, Мукачівському, Виноградівському районах. Ще 5 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.
Поліцейські Закарпаття задокументували за добу 8 водіїв у стані алкогольного сп’яніння

У Солотвино працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу зупинили вночі автомобіль марки «Нива», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Великій Копані на Виноградівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

У селі Пістрялово вночі працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109», на якому не працювали задні габарити. Керував автомобілем місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,82 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще 5 п’яних водіїв задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар