Протягом минулих вихідних поліцейськими Тячівщини було виявлено трьох п’яних водіїв

серпня 17 / 2020
Протягом минулих вихідних поліцейськими Тячівщини було виявлено трьох п’яних водіїв
У селі Солотвино вночі працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу зупинили автомобіль марки «ВМW» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував житель села Нижня Апша в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.
У селі Грушево Тячівського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований скутер марки «Hоndа Dіо», яким керував без відповідних документів і без захисного шолома місцевий житель. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Незареєстрований транспортний засіб затримано на спецмайданчик поліції Тячева.
Ще один незареєстрований скутер, марки «Vірer», поліцейські зупинили в селі Вільхівці Тячівського району. Водій, місцевий житель, керував без відповідних документів і без захисного шолома. Перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Незареєстрований транспортний засіб затримано на спецмайданчик поліції Тячева.
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар