Поліція Закарпаття задокументувала 10 п’яних водіїв

серпня 12 / 2020
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття виявили факти керування автомобілями в стані алкогольного сп’яніння на Ужгородщині та в місті Свалява. Ще 7 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.
Поліція Закарпаття задокументувала 10 п’яних водіїв

У селищі Середнє Ужгородського району опівночі сталася ДТП: автомобіль марки «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації з’їхав з дороги в кювет і зазнав технічних ушкоджень.

Про автопригоду в поліцію повідомили небайдужі громадяни. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення, то виявили, що водій іномарки, місцевий житель, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,72 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення.

Тієї ж ночі, близько 2:30, в поліцію Ужгородщини від громадян надійшло ще одне повідомлення про, ймовірно, п’яного водія, який вчинив конфліктну ситуацію в селі Концово.

Прибувши в населений пункт, працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний заявником автомобіль марки «Vоlkswаgеn Тrаnsрortеr» іноземної реєстрації, яким керував житель міста Ужгород. Чоловік уже позбавлений судом права керування, однак знову перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився.

У присутності свідків на правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У місті Свалява удосвіта працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2103» львівської реєстрації, на якому не працювала одна фара. За кермом перебував житель Львівщини в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення.

Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 0,84 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще 7 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар