Новини Закарпаття

Патрульні на Львівщині затримали осіб, які, ймовірно, вчинили грабіж на Закарпатті

Патрульні на Львівщині затримали осіб, які, ймовірно, вчинили грабіж на Закарпатті


Співпраця управлінь дала результат. Патрульні на Львівщині затримали осіб, які, ймовірно, вчинили грабіж на Закарпатті.

Вчора, близько 19-ї години колеги з патрульної поліції Львівської області отримали орієнтування від інспекторів з управління патрульної поліції Закарпатської області про осіб, яких обгрунтовано розшукують за вчинення грабежу в місті Ужгород.
Двоє іноземців на автомобілі Mercedes-Benz близько 17-ї години, зі слів потерпілої, попросили її допомоги дістатися до медичного закладу, бо вони не місцеві. Жінка погодилася і разом з ними попрямувала до лікарні.

Вже на місці чоловіки повідомили, що мають лише іноземну валюту великими купюрами і хочуть її обміняти. Жінка знову зголосилася допомогти.
Потрапивши до оселі потерпілої і переконавшись у наявності в неї коштів, чоловіки заволоділи грошима в сумі 15 тисяч гривень та 700 доларів США та втекли.
На території Закарпатської області ввели план "Перехват".
Близько 18-ї години згаданий автомобіль перетнув стаціонарний пункт поліції "Нижні Ворота" і попрямував на Львівщину.

На об'їзній дорозі міста Стрий, їх зупинили патрульні Львівської області. За кермом був 24-річний громадянин однієї із сусідніх держав та 38-річний пасажир з тієї ж країни. Раніше несудимі.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Ужгородського відділу поліції та патрульних із Закарпаття. Потерпіла згодом упізнала зловмисників.
Попередня кваліфікація події за ст.186 ( Грабіж) ККУ.
Дякуємо колегам за співпрацю!
Перейти на сайт