Патрульні на Львівщині затримали осіб, які, ймовірно, вчинили грабіж на Закарпатті

серпня 08 / 2020
Патрульні на Львівщині затримали осіб, які, ймовірно, вчинили грабіж на Закарпатті


Співпраця управлінь дала результат. Патрульні на Львівщині затримали осіб, які, ймовірно, вчинили грабіж на Закарпатті.

Вчора, близько 19-ї години колеги з патрульної поліції Львівської області отримали орієнтування від інспекторів з управління патрульної поліції Закарпатської області про осіб, яких обгрунтовано розшукують за вчинення грабежу в місті Ужгород.
Двоє іноземців на автомобілі Mercedes-Benz близько 17-ї години, зі слів потерпілої, попросили її допомоги дістатися до медичного закладу, бо вони не місцеві. Жінка погодилася і разом з ними попрямувала до лікарні.

Вже на місці чоловіки повідомили, що мають лише іноземну валюту великими купюрами і хочуть її обміняти. Жінка знову зголосилася допомогти.
Потрапивши до оселі потерпілої і переконавшись у наявності в неї коштів, чоловіки заволоділи грошима в сумі 15 тисяч гривень та 700 доларів США та втекли.
На території Закарпатської області ввели план "Перехват".
Близько 18-ї години згаданий автомобіль перетнув стаціонарний пункт поліції "Нижні Ворота" і попрямував на Львівщину.

На об'їзній дорозі міста Стрий, їх зупинили патрульні Львівської області. За кермом був 24-річний громадянин однієї із сусідніх держав та 38-річний пасажир з тієї ж країни. Раніше несудимі.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Ужгородського відділу поліції та патрульних із Закарпаття. Потерпіла згодом упізнала зловмисників.
Попередня кваліфікація події за ст.186 ( Грабіж) ККУ.
Дякуємо колегам за співпрацю!
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар