Мукачівські поліцейські розшукали 2-річного хлопчика, який заблукав вночі

серпня 08 / 2020
Впродовж всієї ночі особовий склад поліції Мукачева, спільно з нацгвардійцями, працівниками ювенальної превенції та кінологами, обстежували місцеву територію у пошуках зниклого хлопчика. Дитину знайшли в закинутому будинку дачного сектору за кілометр від місця проживання

Мукачівські поліцейські розшукали 2-річного хлопчика, який заблукав вночі


Про відсутність вдома 2-річного сина 29-річна мукачівка повідомила працівників поліції близько 11-ої години ночі. На пошуки дитини одразу ж були орієнтовані 35 поліцейських особового складу Мукачівського відділку поліції, 15 службовців Нацгвардії, інспектори ювенальної превенції, оперативно-розшукова група та кінологи.

Впродовж ночі правоохоронці ретельно обстежували прилеглі території, опитували сусідів, родичів та можливих очевидців напрямку руху хлопчика.

В результаті плідної роботи, дитину знайшли. Виявилося, що хлопчик заснув у одній з кімнат закинутого будинку дачного сектору, що розташований приблизно за кілометр від дому.

Наразі хлопчика обстежують медики. За попередньою інформацією, його здоров’ю та життю нічого не загрожує. За неналежний догляд за дитиною на матір хлопчика складено адміністративний протокол.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар