В Тячівському районі виявлено 3 нові випадки захворювань на COVID-19

травня 04 / 2020
За оперативною інформацією, станом на 9.00 год. 04.04.2020 в Тячівському районі зареєстровано16 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, 2 хворих одужало, 1 помер.
В Тячівському районі виявлено 3 нові випадки захворювань на COVID-19

Як щойно повідомив головний лікар КНП «Тячівська районна лікарня» Федір Яринич, за минулі вихідні лабораторно підтверджено 3 нові випадки КОВІД-19.
Зокрема у 2 медичних працівників, які контактували з хворими і зараз перебувають на самоізоляції та амбулаторному лікуванні, захворювання у них проходить безсимптомно. А також в 1 пацієнта лікарні, мешканця с.Добрянське, який знаходиться в інфекційному відділенні.
У лікарн з діагнозом пневмонія перебуває 10 осіб, 2 поступили за вихідні, всі хворі проходять експрес-тести та ПЛР дослідження.
Загалом за даний період проведено 21 експрес -тест, всі негативні, всього - 202.
За добу мобільними бригадами лікарів та сімейними лікарями зроблено декілька виїздів на відбір біологічних матеріалів у контактуючих осіб з хворими та з подобна КОВІД-19, результати очікуються. Такі ж відбори проводитимуться й сьогодні.
При Тячівській РДА працює цілодобовий штаб, проводиться дезінфекція населених пунктів та інші протиепідеміологічні заходи з метою недопущення коронавірусного захворювання.
Звертаємось до мешканців Тячівщини: залишайтесь вдома і будьте здорові!
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар