Новини Закарпаття

На Закарпатті рекордна кількість виявлених хворих на коронавірус за добу

На Закарпатті рекордна кількість виявлених хворих на коронавірус за добу
За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9.00 12 квітня в Україні 2777 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 83 летальні, 89 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 266 нових випадків.

У Закарпатській області — 82 випадки (+22 за добу). Троє одужали, четверо померли.

В Ужгороді за останню добу кількість хворих збільшилася на 7 осіб. Загалом від коронавірусу лікуються 23 ужгородці.

За повідомленням ЗМІ, у однієї із працівниць Закарпатської ОДА виявили коронавірус. Жінка із 1 квітня перебуває у відпустці, а тестування зробили кілька днів тому.



Захворіла працювала на першому поверсі будівлі. Вчора тут провели повну дезінфекцію. У 12 осіб, які контактували з нею взяли біоматеріали для проведення ПЛР-тестування. Результати тестувань негативні.

Іршавська міська рада проінформувала про стан із захворюванням на коронавірус у райцентрі та районі. Станом на сьогоднішній вечір в інфекційному відділенні лікарні знаходиться 19 пацієнтів. Із них проблеми з легенями мають 7 пацієнтів. Серед них сьогодні у трьох було виявлено коронавірус. Окрім того, у міськраді повідомили про те, що лікар швидкої допомоги також інфікований коронавірусом.

Нагадаємо, що до 6-ї години ранку понеділка в області діють посилені заходи безпеки. Регіональна комісія прийняла рішення про введення максимального обмеження пересування.
Перейти на сайт