На Закарпатті, через коронавірус, священника з родиною доставили до обласної інфекційки

квітня 06 / 2020
На Закарпатті, через коронавірус, священника з родиною доставили до обласної інфекційки
Священника і ще 2 людей доправили до обласної інфекційки в Ужгороді. Про це Суспільному щойно підтвердив головний лікар міської клінічної лікарні, де вони лежали спочатку, Іван Курах. Про це повідомляє телеканал UA: Закарпаття.

Пацієнти перебували в пульмонологічному відділенні.

Швидкий тест у них показував негативний результат.

«Священник разом із іншим чоловіком мають одне прізвище та проживають за однією адресою. Жінка має інше прізвище, але кажуть, що це дружина. Із якої церкви священник, він однозначно не відповідає. Спочатку казав, що з греко-католицької, а потім, що із собору на Проспекті в Ужгороді. Не розповідає. Повторний тест, який робили інфекціоністи, показав у нього позитивний результат. Він із іншим чоловіком в інфекційці, а жінка вдома в самоізоляції», — зазначив Курах.



Також за словами медика, тепер працівників міської лікарні Ужгорода, які контактували з 3-ма хворими, відправлять із понеділка, 6 квітня, в самоізоляцію. Священник лежав у відділенні на 1 поверсі лікарні.

Речниця міської ради Алла Кохан повідомила: «На коронавірус захворіла ціла родина. Це священник 1992 року народження, його батьки та дружина. У важкому стані зараз батько священника, чоловік 1956 року народження. Дружина священника має легку форму коронавірусу і лікується амбулаторно, знаходиться вдома з маленькою дитиною. COVID-19 у них підтверджено ПЛР-тестом. Шестимісячна дитина також хвора, їй тест робитимуть завтра. Крім того, 2 квітня підтверджено коронавірус ще в однієї ужгородки. Опрацьовано коло осіб, які спілкувалися із захворілими на коронавірус. Що ж до священника, то, за його словами, останній раз він проводив службу у церкві 8 березня».
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар