Новини Закарпаття

Володимир Зеленський представив План перемоги України під час засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад

Володимир Зеленський представив План перемоги України під час засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад

☝️ Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай, т.в.о. голови ОВА Мирослав Білецький разом із керівникам міст та головами фракцій обласної ради взяли участь у розширеному засіданні при Президентові України.
🇺🇦 Президент Володимир Зеленський представив План перемоги України. Це - результат роботи великої та потужної команди Президента та наших міжнародних друзів. Над його розробкою працювали й продовжують реалізовувати в тому числі військові та дипломати.
👉 План перемоги України – це програма посилення нашої держави, посилення наших позицій. Щоб бути достатньо міцними у завершенні війни. Наша мета – відвоювати для України право на життя. Вибити для України саме справедливість. Завершити цю війну надійним і чесним миром для всіх нас.
👉 План є містком до проведення результативного Другого Саміту миру, який має поставити крапку у війні. Нашу, переможну крапку. Таким чином, ця пропозиція не підміняє наші мирні ініціативи, а посилює позиції України заради наближення миру.
👌 Цей мир передбачає оновлену безпекову архітектуру, засновану на міжнародному праві та підкріплену власними оборонними спроможностями України. Запрошення України в НАТО, за словами Глави держави, може стати свідченням для російського диктатора, що його геополітичні розрахунки програшні.
☝️ Володимир Зеленський у своєму виступі зазначив, що є чіткий перелік зброї, яка здатна підтримувати необхідну силу українських воїнів, який базується на допомозі партнерів, зокрема в комплектуванні бригад резерву для ЗСУ, посиленні ППО, спільному з партнерами збитті російських дронів і ракет, інвестиціях в українське оборонне виробництво, знятті обмежень на застосування далекобійної зброї і т.д.
👉 Україна пропонує стратегічним партнерам укласти спеціальну угоду щодо спільного захисту наявних у нашій країні критичних ресурсів, спільного інвестування та використання відповідного економічного потенціалу.
Перейти на сайт