Володимир Зеленський представив План перемоги України під час засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад

жовтня 24 / 2024
Володимир Зеленський представив План перемоги України під час засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад

☝️ Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай, т.в.о. голови ОВА Мирослав Білецький разом із керівникам міст та головами фракцій обласної ради взяли участь у розширеному засіданні при Президентові України.
🇺🇦 Президент Володимир Зеленський представив План перемоги України. Це - результат роботи великої та потужної команди Президента та наших міжнародних друзів. Над його розробкою працювали й продовжують реалізовувати в тому числі військові та дипломати.
👉 План перемоги України – це програма посилення нашої держави, посилення наших позицій. Щоб бути достатньо міцними у завершенні війни. Наша мета – відвоювати для України право на життя. Вибити для України саме справедливість. Завершити цю війну надійним і чесним миром для всіх нас.
👉 План є містком до проведення результативного Другого Саміту миру, який має поставити крапку у війні. Нашу, переможну крапку. Таким чином, ця пропозиція не підміняє наші мирні ініціативи, а посилює позиції України заради наближення миру.
👌 Цей мир передбачає оновлену безпекову архітектуру, засновану на міжнародному праві та підкріплену власними оборонними спроможностями України. Запрошення України в НАТО, за словами Глави держави, може стати свідченням для російського диктатора, що його геополітичні розрахунки програшні.
☝️ Володимир Зеленський у своєму виступі зазначив, що є чіткий перелік зброї, яка здатна підтримувати необхідну силу українських воїнів, який базується на допомозі партнерів, зокрема в комплектуванні бригад резерву для ЗСУ, посиленні ППО, спільному з партнерами збитті російських дронів і ракет, інвестиціях в українське оборонне виробництво, знятті обмежень на застосування далекобійної зброї і т.д.
👉 Україна пропонує стратегічним партнерам укласти спеціальну угоду щодо спільного захисту наявних у нашій країні критичних ресурсів, спільного інвестування та використання відповідного економічного потенціалу.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар