«Це рік консолідації зусиль усіх областей і громад країни», – Віктор Микита підбив підсумки цьогорічної роботи Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

грудня 14 / 2023

Очільник Закарпаття і голова Палати регіонів Конгресу підкреслив, що завдяки цій комунікаційній платформі з’явилася можливість ухвалювати оперативні рішення для всіх.
💬 «Ми разом пройшли важкі часи атак на енергетичну інфраструктуру, ліквідовували наслідки війни та надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, відстоювали позицію України на міжнародній арені із залученням органів влади та місцевого самоврядування, продовжували реформу децентралізації і багато іншого», – зазначив Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.
📍Керівник Закарпаття разом з командою Палати регіонів Конгресу представили області України на комунікаційних майданчиках Євросоюзу, щоб закріпити міжрегіональні звʼязки, налагодити механізм співпраці українських регіонів і регіонів країн-членів ЄС.
💬 «Завдяки цьому нам вдалося отримати підтримку у вигляді необхідного транспорту та спеціальних засобів, які передали у прифронтові області, відправили на оздоровлення тисячі дітей у країни ЄС, спрямували на реабілітацію сотні захисників і їхні родини до найкращих рекреаційних центрів Європи», – прокоментував очільник ОВА.
☝️Віктор Микита підкреслив, що завдяки роботі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України місцеве самоврядування отримало канал прямого зв’язку з керівництвом країни для прийняття ефективних рішень.
💬 «Ми провели десятки засідань та оперативних нарад для виконання першочергових завдань Президента Володимира Зеленського, сформованих на основі запитів громад і регіонів. Досвід, який ми набули, буде використаний для покращення ефективності роботи Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України», – резюмував голова Закарпатської ОВА й Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар