Як заглушити клапан EGR? Рекомендації та послуги майстрів

серпня 10 / 2024

Інженери постійно працюють над тим, щоби підвищити ефективність роботи двигунів і при цьому зменшити кількість викидів. Одним із давніх інструментів для такої роботи був клапан EGR, що забезпечує зниження температури згоряння палива, а це, в свою чергу, зменшує токсичність викидів.

Згодом доводиться глушити цей клапан з різних причин. Може знадобитися відключення egr dodge, а також на багатьох інших авто, адже практично всі виробники застосовують таку технологію. Цю процедуру складно провести самотужки, тому варто звернутися до фахівців сервісу «Master Service», де виконають усі роботи з гарантією.

Навіщо глушити клапан?
Він відповідає за рециркуляцію відпрацьованого газу, щоб він потрапляв у камеру згоряння. Об'єм повітряної маси зменшується, що призводить до зниження утворення активних сполук. Лише у деякі моменти клапан відкривається, щоб відпрацьовані гази потрапили у впускний колектор та повністю згоріли.

Згодом клапан забруднюється і механічно зношується, з'являється нагар і величезна кількість сажі на поверхні. Прохідність чистого повітря мінімальна, тому суміш стає збагаченою, збільшуючи забруднення двигуна, витрата палива та кількість викидів. Оптимальним рішенням буде відключення egr isuzu, що дозволить стабілізувати роботу силового агрегату. Отже, дана процедура необхідна з наступних причин:

• нестабільна робота силового агрегату;
• зниження потужності двигуна;
• збільшення витрати палива;
• забруднення ДМРВ;
• порушення принципів утворення паливної суміші;
• знос деяких деталей двигуна.

Якщо було вирішено залишити клапан, слід проводити часті чистки, усуваючи нагар і сажу, зберігаючи тим самим ефективність його роботи. У деяких випадках можлива покупка нового клапана, але на це потрібен відповідний бюджет.

Як глушити клапан?
Майстри сервісу «Master Service» мають під кожен із видів клапанів спеціальні заглушки у вигляді пластин, які закриваються на кріплення EGR. Але це лише механічне видалення, адже знадобиться ще й комп'ютерне видалення клапана, дозволяючи відрегулювати утворення паливної суміші.

Все це вимагає не лише знання та досвід, а й відповідне обладнання. Після усунення всіх проблем не зайвим буде відвідати діностенд hyundai, щоб перевірити потужність автомобіля та інші технічні параметри. Роботи щодо відключення клапана EGR займе один робочий день. Проводиться повний вхідний та вихідний контроль усіх систем авто. Надається тестовий період 2 тижні, а також довічна гарантія на втручання у програмне забезпечення авто.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар