Як отримати кредит для бізнесу без застави?

травня 29 / 2024

Як отримати кредит для бізнесу без застави?

Кредитуванням підприємницької діяльності в Україні займаються здебільшого банки, які надають великі кредити (від 100 грн. і вище) під заставу майна (авто або нерухомості). Річ у тому, що не кожному бізнесу потрібні такі гроші в борг. Тим більше на таких умовах. Якщо ви потребуєте кредиту на суму до 40 тис. грн. без застави, можна звернутися до МФО і оформити позику на досить вигідних умовах.

Що робити, якщо потрібен кредит на бізнес без застави?

Не всі кредитні установи вимагають заставу для надання позики на розвиток бізнесу. Якщо вам необхідні гроші сумою до 40 тис. грн., можна скористатися послугами МФО. Сучасний мікрокредит не передбачає передачі майна в заставу та надання поручителів.

Потрібно взяти кредит для бізнесу без застави?

Рекомендуємо посилання https://finx.com.ua/credit-dlja-biznesa-bez-zaloga, де можна оформити позику онлайн на умовах, аналогічних споживчому кредитуванню.

Справа в тому, що банки завжди перестраховуються, надаючи гроші в кредит. Вони аналізують платоспроможність позичальника, а також знижують ризики для себе за рахунок передачі клієнтом майна в заставу на користь кредитора.

Мікрофінансові організації не несуть таких значних витрат на свою діяльність як банки. Тому вони можуть собі дозволити меншу прискіпливість та більшу лояльність стосовно клієнта. Єдиним логічним обмеженням є максимальна сума кредиту – до 30-50 тис. грн., і строки – до 1,5 року. В усьому іншому – суцільні переваги.

Які умови отримання позики для бізнесу без застави?

Для отримання мікропозики достатньо бути громадянином України віком від 18 років. Якщо у вас є можливість надати декларації за рік – чудово, це буде перевагою. Якщо ні – не проблема, шанси отримати позику все одно будуть високими.

Отже, умови отримання кредиту для бізнесу:

• наявність паспорта та ІПН (або витягу з ЄДРПОУ);
• наявність карти банка (який є резидентом української фін. системи);
• відсутність судимостей.
Таким чином, отримати кредит для підприємця є не складнішим завданням, ніж зробити те ж саме в межах споживчого кредитування. Умови є ідентичними для всіх. Головне вчасно вносити платежі згідно з графіком погашення.

Процедура оформлення мікрокредиту

Оформити позику можна у відділенні МФО або ще зручніше – на сайті в режимі онлайн. Для цього слід зареєструватися на ресурсі, вказати особисті дані (паспорт, ІПН, реквізити банківської картки), вибрати умови кредитування на калькуляторі (суму + к-сть платежів), відправити заявку на розгляд. Гроші можна отримати одразу після підписання договору (онлайн або в офісі МФО).
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар