Синоптики Укргідрометцентру попередили про похолодання до -5°С

травня 15 / 2024
Синоптики Укргідрометцентру попередили про похолодання до -5°С
16 травня в Україні, окрім півдня і Закарпаття, на поверхні ґрунту будуть заморозки в межах 0…-5°С. Оголосили І рівень небезпечності, жовтий.

Укргідрометцентр зробив метеорологічне попередження про заморозки в ніч на четвер.


“Сьогоднішні заморозки мали бути останніми у найближчій перспективі, але вони затримаються ще на одну ніч”, – сказано в прогнозі синоптиків.


Завтра вдень на Лівобережжі України буде нестійка погода з періодичними дощами, місцями з грозами. Опади також поширяться на північні та більшість центральних областей. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря становитиме +12…17°С, на Закарпатті до +21°С.

17 травня, вночі на крайньому сході, вдень місцями на Лівобережжі країни та на Закарпатті невеликі короткочасні дощі. В решті регіонів без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с, у західній частині східної чверті, 7-12 м/с. Нічна температура повітря становитиме +3…8°С, а денна сягатиме +16…21°С.

18 травня в Одеській та у західних, північних областях пройдуть дощі. На решті територій без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Нічна температура повітря становитиме уже +5…10°С, а денна буде в межах +16…21°С. У західних областях місцями +12…17°С.


У неділю, 19 травня, у північних та східних областях очікуються короткочасні дощі з грозами. В решті регіонів країни без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Нічна температура повітря сягатиме +7…12°С, а денна – +18…23°С.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар