Бригада екстреної медичної допомоги та рятувальниками із сиреною та мигалкою приїхала у школу: що сталося, подробиці

квітня 25 / 2024

Сьогоднішній день перетворився на захоплюючий майстер-клас з домедичної допомоги для понад 500 дітей та підлітків з Горондівського ЗЗСО І-ІІІ ст.!
Керівництво навчального закладу запросило на проведення Дня цивільного захисту медиків і рятувальників. Бригада екстреної медичної допомоги здивувала всіх, коли із сиреною та мигалкою приїхала у школу не через надзвичайну ситуацію, а для проведення цікавого та корисного заняття з учнями.
Для учнів це була не тільки навчальна, але й захоплююча подія. Вони вчилися, як надавати допомогу при травмах, опіках та інших випадках. Діти з уважно слухали і старанно виконували вправи, вчилися правильно реагувати у критичних ситуаціях.
Заступник директора з навчально-виховної роботи Ганна ШПЕНИК висловила вдячність медикам екстренки за корисний та цікавий захід: "Надвичайно важливо навчати дітей першій допомозі, адже це може допомогти врятувати життя у надзвичайних ситуаціях. Ми раді, що маємо таких професіоналів, як наші гості сьогодні!"
Такі заходи не лише навчають дітей, але й показують важливість знань у сфері медицини та цивільного захисту.
Особлива подяка бригаді екстреної медичної допомоги № 712 (фельдшери Еріка ДЄРДЬ та Надія КЕНТЕШ, водій Василь МУЧИЧКА) за їх креативну та захоплюючу роботу з дітьми!
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар