Які можуть бути матраци? Barin House знайомить з кількома варіантами

березня 05 / 2024
Які можуть бути матраци? Barin House знайомить з кількома варіантами

Комфортний відпочинок залежить від основи, яку використовують. Ваше головне завдання – підібрати такий варіант, який довго прослужить і буде відповідати усім стандартам якості.

Серед представлених варіантів ви зможете знайти відповідні. Тільки визначтеся, які саме матраци вас цікавлять. Просто усі наявні моделі https://barin.ua/matrasy/ відрізняються між собою. Відповідно для цього Barin House детальніше розповість про деякі з них, щоб вам було легше розібратися.



Які можуть бути різновиди моделей?
Сучасний асортимент переповнений різними пропозиціями. Це дозволяє підібрати матрац, який повністю закриє потреби. Так можна виділити кілька найпопулярніших.

Ортопедичний
Він вважається найпопулярнішим. Його головне завдання – належна підтримка хребта під час сну. Це важливо як для дорослих, так і для дітей. Усі представлені основи можна розділити на 2 групи:

Пружинні. Моделі з залежним пружинним блоком чудово підходять для гостьових спалень. На кожен день не зовсім хороші, оскільки не можуть рівномірно розподілити навантаження. Що стосується блоку з незалежними пружинами, то вони ідеальні для щоденного використання. Вони рівномірно розподіляють навантаження та довше прослужать.
Безпружинні. Для наповнення використовують натуральні або штучні матеріали. Зрозуміло, що краще віддавати перевагу натуральним компонентам. Вони довго прослужать. А ще екологічні та повністю безпечні. Що стосується штучних, то варто більше уваги приділити їх характеристикам. Адже від цього залежить ваш комфорт.


Протипролежневі
Уже з назви можна зрозуміти основне завдання. Їх купують для догляду за лежачими хворими. Завдяки тому, що по черзі надуваються чи здуваються певні частини матраца, шкіра хворого не буде постійно притискатися до поверхні. Це надійна профілактика пролежнів.

Якщо розбиратися в різновидах, то можна виділити кілька варіантів:

Комірчасті. Вони складаються з невеликих елементів. В шаховому порядку тут спускається/надувається повітря. При виборі потрібно цікавитися якістю. Просто у бюджетних моделях при виходу з ладу одного компоненту ламаються абсолютно всі.
Трубчасті. Основа складається з окремих трубок. Повітря по черзі в них надувається або спускається. Якщо виникне необхідність, то без проблем можна замінити зламану трубку та потім можете знову користуватися матрацом.

До того ж вони можуть бути з обдуванням чи без. Наявність можливості обдування створює циркуляцію повітря, що позитивно впливає на шкіру хворого.



Тонкий
Висота топера не перевищує 10 см. Його вибирають, щоб приховати дрібні недоліки на основному спальному місці. Це стосується як матраца, так і дивана. До того ж можна змінити ступінь жорсткості, якщо в цьому є необхідність.
А ще топер можна розстелити на підлозі та отримати додаткове спальне місце. Деякі його використовують для ігор з дітьми.

Кожен з цих різновидів матраців має свої особливості. Вам потрібно чітко визначитися, що саме цікавить. Разом з Barin House зможете підібрати відповідну модель, яка довго прослужить.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар