На які товари частіше всього беруть позики?: Варто знати всім

лютого 16 / 2024

На які товари частіше всього беруть позики?

Незважаючи на військовий стан, країна продовжує життя та кредити, як і раніше, видаються повною мірою. Хтось купує квартиру чи машину, деякі намагаються взяти гроші на відкриття бізнесу чи інвестування у якусь справу. Також актуальні споживчі та швидкі кредити на карту онлайн, що дозволить вже і зараз вирішити свої фінансові проблеми.

Кількість кредитувань збільшується ще й завдяки високій конкуренції на ринку фінансових послуг. Мікрофінансові організації (МФО) пропонують лояльні умови клієнтам аби привернути їхню увагу. Ознайомитись з варіантами можна тут https://minfin.com.ua/ua/credits/online/zaym/, де є детальний опис працюючих МФО, їх умови та переваги. Готовий список спрощує підбір і дозволяє за лічені хвилини знайти надійного фінансового партнера.

На яку мету українці беруть кредити?
Небанківські кредити стають найпопулярнішими серед покупців, хоча класична банківська універсальна картка також стає щоденним інструментом кредитування. При співпраці з МФО гроші найчастіше беруться на такі цілі:
• задоволення щоденних потреб;
• купівля побутової техніки;
• ремонт квартири;
• організація відпочинку;
• оплата навчання;
• покупка енергозберігаючих приладів.
Найпопулярнішою сумою кредиту є діапазон від 1000 до 2000 гривень. Плюс у тому, що позика онлайн оформляється швидко і більшість компаній пропонують цілодобову співпрацю без зміни умов. Близько 5% позичальників беруть кредит у сумі 15000 гривень.

Як отримати гроші?
Насамперед потрібно оцінити варіанти доступних МФО і вибрати один із них. Для новачків більшістю компаній пропонують лояльні умови, але дають меншу суму першого кредиту. При оформленні в режимі онлайн необхідний номер мобільного телефону, банківська картка, а в деяких випадках фотографія паспорта та ідентифікаційного коду.

Обов'язково в режимі онлайн підписується договір із позначенням умов та обов'язків кожної сторони. Бажано МФО попередньо перевірити на сайті НБУ, що виключає взаємодію із сумнівною організацією. У компанії має бути ліцензія та відповідні дозволи. Ці документи також мають бути на офіційному сайті мікрофінансової організації.
Жорстких умов до отримувачів немає. Найчастіше вік від 18 до 70 років, відсутність поточних заборгованостей та гарна кредитна історія. Соціальний статус також може бути різним: студенти, пенсіонери, люди, які тимчасово не працюють. Багато МФО готові йти назустріч клієнтам та продовжувати термін кредитування з пільговою ставкою у тому випадку, якщо немає можливості своєчасно повернути гроші.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар