Робот-пилосос – універсальний інструмент для миття підлоги

січня 26 / 2024
Робот-пилосос – універсальний інструмент для миття підлоги

Найчастіше у різних приміщеннях необхідна ідеальна чи наближена до ідеалу частота. Якщо немає можливості щодня протирати пил або видаляти з підлоги забруднення, то цю роботу можна довірити спеціальним пристроям – роботам-пилососам. Це чудовий варіант отримання чистого житла або робочого приміщення, при цьому нічого особливого не потрібно робити.

Класичні роботи-пилососи можуть доповнюватися спеціальною функцією миття підлог, а також вони мають відповідний функціонал. У них збільшений резервуар із водою, а основні можливості заточені саме на якісне миття підлоги. Ознайомитися з такими моделями можна тут https://stylus.ua/roboty-uborshhiki/tip:dlya-mytya-polov/
, де є велика кількість варіантів під різний бюджет та завдання. Пристрої відрізняються потужністю, зовнішнім виконанням, типом акумулятора та об'ємом резервуара для води.

Критерії вибору пилососу

Правильний вибір визначається з урахуванням наступних параметрів та характеристик:
• кількість програм (бажано, щоб їх було якнайбільше, але через це збільшується вартість пристрою);
• спосіб управління (пристрої можуть керуватися пультом дистанційного керування або за допомогою телефону і планшета, використовуючи фірмовий додаток);
• об'єм батареї (виробники найчастіше комплектують свої пристрої батареєю на 2000 мАг, чого достатньо на 2 години прибирання);
• резервуар для води (він може бути від 120 до 900 мг і більше, при цьому збільшений об'єм впливає на вагу, і тим самим пристрої повинні бути потужними).

Роботи-пилососи можуть мати кілька режимів руху. Вивчивши тут https://stylus.ua/roboty-uborshhiki/proizvoditel:rowenta/ різні варіанти можна визначити, що дана техніка рухається зигзагом, коли активується автоматичний режим, точково, по спіралі і хаотично. У разі виявлення перешкод пристрій їх об'їжджає. Також намагається вивчати маршрути та слідувати в майбутньому саме ним, що підвищує ефективність прибирання.

Виробники роботів-пилососів

Непогані варіанти випускає компанія Rowenta, пропонуючи кілька моделей та серій на вибір. Техніка відрізняється переважно технічними характеристиками, тоді як зовнішній вигляд і структура однакова. Ще один бренд – це Xiaomi. Компанія зарекомендувала себе як один із найкращих та універсальних виробників техніки для дому.

Пристрої Anker відрізняються гарною оптимізацією і відмінно формують маршрути прибирання, підвищуючи її ефективність. Альтернативний вибір – роботи-пилососи від компанії Samsung. Більшість моделей високотехнологічні та практичні, зносостійкі та надійні.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар