Ефективна охорона: в УПО Закарпаття відкрили оновлений пульт

жовтня 30 / 2023
🖥️Ефективна охорона: в УПО Закарпаття відкрили оновлений пульт

▫️Оновлений, приведений до вимог Європейських нацстандартів, сертифікований пульт відкрили в Управлінні поліції охорони в Закарпатській області.
Він надалі слугуватиме для негайного реагування на спрацювання «тривожних» повідомлень з охоронюваних обʼєктів та кнопок термінового виклику поліції в громадських місцях Закарпаття.

🔹 Головним пунктом централізованого спостереження УПО Закарпаття забезпечується охорона понад 6 тисяч обʼєктів на території області. 3 початку року надійшло понад 11 тисяч спрацювань з охоронюваних обʼєктів, при відпрацюванні яких затримано 14 правопорушників.

▫️Пульт централізованого спостереження сертифікований Державним центром сертифікації ЗОП ДПО, відповідно до вимог Європейських національних стандартів ДСТУ EN 50518:2019.

🔹 Пультова охорона забезпечує цілодобове спостереження за об’єктами в режимі реального часу. Одночасно диспетчери поліції охорони Закарпаття слідкують за надходження тривожних сповіщень та передають сигнал наряду реагування. Ми усуваємо небезпеку професійно, відповідально та надійно!

Управління поліції охорони в Закарпатській області
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар