Торгівля криптовалютними ф’ючерсами: особливості та правила

вересня 26 / 2023


Ф’ючерси Біткоїн – це популярний фінансовий інструмент, який дає змогу інвесторам підвищити прибутковість свого портфелю в декілька разів. Трейдери у свою чергу використовують представлену методику для спекулювання на зміні вартості конкретного активу. Правильно використані ф’ючерси на Біткоін – це оптимальний варіант для забезпечення стабільного заробітку на криптовалюті у майбутньому з мінімізацією можливих втрат.

Які особливості використання Біткоїн-ф’ючерсів?


Щоб забезпечити успішну та безпечну ф’ючерсну торгівлю на біржі криптовалют, важливо розібратися в особливостях цього інвестиційного інструменту, які допоможуть вам зафіксувати ціну покупки та отримати прибуток на різниці вартості активів.
Зміна ціни – те, на чому заробляє трейдер. Стандартно на ринку укладається велика кількість контрактів з різними учасниками, де встановлюється фіксована вартість. Далі під час продажу встановлюється більш висока ціна, а прибуток вимірюється різницею вказаних вартостей. Завдяки волатильності ринку і тому, що у різні часові періоди криптовалюти купити можна за більшою ціною, ф’ючерси активно використовуються для реалізації складних торгових операцій та стратегій.

Основні переваги використання ф’ючерсної торгівлі



Ф’ючерси – це інструмент, який дає змогу не лише спекулювати, а й додатково захищати себе від стрімкої волатильності. Необхідність використання підходу можна визначити, проаналізувавши онлайн-курс криптовалют. Головні переваги деривативу:

• Хеджування.

Цей процес дозволяє використовувати різноманітні торговельні відносини для підвищення рівня заробітку на криптовалюті, порівняно з ефективністю використання одного класичного інструменту. Ф’ючерси – це ще одна високоефективна можливість отримати дохід.

• Кредитне плече та маржа.

Торгівля ф'ючерсами з застосуванням маржі приваблива для інвесторів, оскільки це дозволяє використовувати кошти, щоб купити крипту з високою популярністю, та отримувати прибуток завдяки коливанням цін. Біржа відображає відсоток заробітку в вашому торговому профілі.

• Диверсифікація.

Ф'ючерси дають можливість розширити інвестиційний портфель та зробити його більш різноманітним та вигідним завдяки використанню різних монет та можливості заробітку в перспективі.

Зверніть увагу на те, що кожна платформа пропонує різні умови роботи в цьому режимі, як і ціну купівлі криптовалюти в Україні. Рекомендується проаналізувати особливості використання ф’ючерсів на обраних криптобіржах, щоб визначитись з майданчиком, який оптимально підійде конкретно для ваших цілей.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар