Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита з робочою поїздкою на Виноградівщині - подробиці (фото)

вересня 07 / 2023
З робочою поїздкою на Виноградівщині.

У межах плану відвідав підприємство «Карпат-Пак», яке спеціалізується на виготовленні біг-бегів, стрічок, строп, лямок, ущільнювальних та пилозахисних стрічок з поліпропілену.

Зараз тут працюють 64 висококваліфіковані фахівці, котрі забезпечують виробничий цикл і постачання продукції до кінцевого споживача. Завдяки дотриманню міжнародних стандартів якості компанія має довготривалі контракти з клієнтами з Італії, Угорщини, Нідерландів та інших. Також продукція підприємства використовується для забезпечення транзиту сільгосппродукції у країни ЄС.

Поспілкувалися з директоркою пані Юдітою Петеї і працівниками підприємства. Колектив злагоджений, сприятливі умови роботи забезпечують виконання плану та реалізацію потенціалу на збільшення обсягів виробництва. На підприємстві працюють місцеві фахівці, компанія забезпечує довіз з інших сіл і гідну заробітну плату. Обговорили проблемні питання та визначили шляхи їх вирішення.

Приємно відзначити, що підприємство «Карпат-Пак» серед інших компаній нашої області займається волонтерством, підтримує захисників і ВПО, які в перші місяці повномасштабної війни переїхали в навколишні громади.

Дякую команді «Карпат-Пак» за роботу, податки в бюджети та робочі місця для закарпатців. Важливо, що попри війну наші підприємці залишилися в Україні і продовжують працювати для перемоги.







Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар