Новини Закарпаття

Де позичити грошей без дзвінків та поручителів? До уваги Закарпатців

Де позичити грошей без дзвінків та поручителів?

Фінансова проблема може виникнути раптово, застав людину зненацька. Важко прорахувати всі можливі ситуації, а за відсутності достатньої кількості коштів – відкласти їх на такі випадки. Причин, здатних привести до потреби в грошах, може бути безліч. А виходів, як правило, лише декілька. І хоча всі вони добре відомі, не завжди вдається ними скористатися. Наприклад, звертатися до родичів чи друзів, щоб позичити потрібну суму, для багатьох є неприйнятним варіантом. Не хочеться турбувати близьких людей, ставати боржником, що може зіпсувати стосунки. Простіше взаємодіяти з фінансовими установами, де гроші видаються у кредит під відсотки.

Раніше оформити позику можна було лише в банках, де потрібно було пред'явити багато паперів, на кшталт довідки про доходи, пройти перевірку своєї платоспроможності. І якщо ти не маєш офіційної роботи – отримати відмову у кредитуванні. Зараз з отриманням позики справа набагато простіше. Кожен повнолітній громадянин України може взяти кредит онлайн цілодобово, без жодних довідок та дзвінків, у мікрофінансовій організації. Подання заяви та оформлення кредиту здійснюються дистанційно, а грошова сума видається не на руки, а перераховується на банківську картку.

У чому переваги послуг МФО?


Умови, які пропонує мікрофінансова компанія Кача Гроші, суттєво відрізняються від вимог банківських установ на краще.

У МФО немає встановлених робочих годин, тоді як у банках діє суворий режим роботи. Отримати мікрокредит в Кача можна навіть вихідного дня, чи коли за вікном ніч.
Не потрібно відвідувати офіс, щоб пройти процедуру кредитування, яка на сайті МФО Кача займає не більше ніж 15-20 хвилин. З будь-якого місця, навіть перебуваючи на роботі, на відпочинку або в дорозі, можна зайти на сайт компанії та подати заявку на кредит.

Відсутність жорстких вимог до потенційного позичальника. Будь-які категорії населення можуть стати клієнтами мікрофінансової організації, зокрема тимчасово безробітні, студенти чи пенсіонери.

• У МФО вкрай низький відсоток відмови у видачі кредиту. Розгляд заявки, це робота автоматичної системи, яка не запрограмована на дуже ретельну перевірку позичальника. І навіть людина з низьким кредитним рейтингом може розраховувати на схвалення кредиту.

• Наявність лояльних та прозорих умов позики в МФО Кача Гроші, можливість скористатися пільгами як постійний клієнт або пропозицією мінімальної процентної ставки для нових позичальників.

• До початку оформлення користувач сервісу може заздалегідь сам прорахувати суму та дату повернення, вибрати найбільш прийнятні параметри кредиту за допомогою електронного калькулятора.
Перейти на сайт