Де позичити грошей без дзвінків та поручителів? До уваги Закарпатців

серпня 29 / 2023
Де позичити грошей без дзвінків та поручителів?

Фінансова проблема може виникнути раптово, застав людину зненацька. Важко прорахувати всі можливі ситуації, а за відсутності достатньої кількості коштів – відкласти їх на такі випадки. Причин, здатних привести до потреби в грошах, може бути безліч. А виходів, як правило, лише декілька. І хоча всі вони добре відомі, не завжди вдається ними скористатися. Наприклад, звертатися до родичів чи друзів, щоб позичити потрібну суму, для багатьох є неприйнятним варіантом. Не хочеться турбувати близьких людей, ставати боржником, що може зіпсувати стосунки. Простіше взаємодіяти з фінансовими установами, де гроші видаються у кредит під відсотки.

Раніше оформити позику можна було лише в банках, де потрібно було пред'явити багато паперів, на кшталт довідки про доходи, пройти перевірку своєї платоспроможності. І якщо ти не маєш офіційної роботи – отримати відмову у кредитуванні. Зараз з отриманням позики справа набагато простіше. Кожен повнолітній громадянин України може взяти кредит онлайн цілодобово, без жодних довідок та дзвінків, у мікрофінансовій організації. Подання заяви та оформлення кредиту здійснюються дистанційно, а грошова сума видається не на руки, а перераховується на банківську картку.

У чому переваги послуг МФО?


Умови, які пропонує мікрофінансова компанія Кача Гроші, суттєво відрізняються від вимог банківських установ на краще.

У МФО немає встановлених робочих годин, тоді як у банках діє суворий режим роботи. Отримати мікрокредит в Кача можна навіть вихідного дня, чи коли за вікном ніч.
Не потрібно відвідувати офіс, щоб пройти процедуру кредитування, яка на сайті МФО Кача займає не більше ніж 15-20 хвилин. З будь-якого місця, навіть перебуваючи на роботі, на відпочинку або в дорозі, можна зайти на сайт компанії та подати заявку на кредит.

Відсутність жорстких вимог до потенційного позичальника. Будь-які категорії населення можуть стати клієнтами мікрофінансової організації, зокрема тимчасово безробітні, студенти чи пенсіонери.

• У МФО вкрай низький відсоток відмови у видачі кредиту. Розгляд заявки, це робота автоматичної системи, яка не запрограмована на дуже ретельну перевірку позичальника. І навіть людина з низьким кредитним рейтингом може розраховувати на схвалення кредиту.

• Наявність лояльних та прозорих умов позики в МФО Кача Гроші, можливість скористатися пільгами як постійний клієнт або пропозицією мінімальної процентної ставки для нових позичальників.

• До початку оформлення користувач сервісу може заздалегідь сам прорахувати суму та дату повернення, вибрати найбільш прийнятні параметри кредиту за допомогою електронного калькулятора.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар