Топ-5 новинок ігрових навушників в Україні

серпня 17 / 2023
Топ-5 новинок ігрових навушників

Виробники гарнітур у 2023 році порадували кіберспортсменів розмаїттям новинок. Інноваційні рішення, у розробці яких успішно реалізовані передові технології, дозволять значно підвищити продуктивність користувача. У рейтингу представлено найкращі геймерські навушники для ігор, які вже надійшли у продаж.

Hator Hypergang Wireless Tri-mode



Видатна модель із чудовим звучанням потішить вражаючим звуком — насиченим та об'ємним. Переваги:
- доступні 3 типи підключення, зокрема бездротове;
- динаміки з композитною мембраною для бездоганної чистоти звуку;
- потужні акумулятори для тривалої роботи без підключення;
- мікрофон, що знімається, не спотворює голос і добре заглушує сторонні шуми.

До комплекту постачання входить два типи амбушурів — м'які тканинні та щільні шкіряні.

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless



Унікальна акустична система Nova Pro дає змогу вивести ігровий процес на новий рівень. Професійні драйвери Premium High Fidelity дають яскраве, потужне та чисте звучання, яке подарує повне занурення в ігровий сценарій.

Технологія активного шумозаглушення дозволяє геймерам самостійно вибирати: заблокувати або залишити чутність навколишніх звуків. Доступне мультисистемне підключення для моментального перемикання між консоллю та ПК лише одним натисканням.

Corsair HS80 RGB USB Headset



Дротова гарнітура, в якій чудово чутно найтихіше шарудіння, що дасть змогу завжди залишатися на крок попереду суперників. Крім високої якості звуку, можна виділити й інші особливості:
- плюшеві амбушури з чудовою повітропроникністю та ефектом пам'яті для бездоганного прилягання;
- професійний мікрофон, що чітко вловлює голос користувача та посилює його, відсікаючи сторонні шуми;
- RGB-підсвічування, що налаштовується, відмінно доповнить ігрову сесію.

Елементи керування — у швидкому доступі, а можливість налаштувати аудіопрофіль дозволить задати бажані параметри звучання, які будуть збережені в пам'яті гарнітури.


LORGAR Noah 501

Бюджетна ігрова лінійка, розроблена спеціально для кіберспорту. Потужний акумулятор подарує до 58 годин активної гри без підзарядки. Гнучкий висувний мікрофон відмінно вловлює голос, усуваючи сторонній шум. Модель сумісна з будь-якими гаджетами: від смартфонів до ПК.

Razer Blackshark V2 Pro Wireless

Оновлена версія популярної серії Razer. Покращена якість бездротового підключення зводить до мінімуму затримки під час передачі звуку. У моделі встановлено мікрофон Razer HyperClear для чітких голосових комунікацій. А випромінювачі RAZER TRIFORCE бездоганно відтворюють різні високі та низькі частоти.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар