Менш ніж 4 доби знадобилося для того, щоб забезпечити 3 напрямки руху транспортних засобів в обхід зруйнованого мосту

липня 29 / 2023

Одразу після надзвичайної ситуації патрульна поліція та Служба місцевих автомобільних доріг забезпечили об’їзд за маршрутом Крива - Терново - Нересниця - Вільхівці - Бедевля.
✅Силами ГУ ДСНС у Закарпатській області через річку Тересва встановили 4 секції важкого механізованого мосту ТММ-3М1 довжиною 40 м, який призначений для створення переходів на місцевості із нерівностями рельєфу. Це дозволило забезпечити безперебійний рух спецтехніки.
✅За допомогою сталевих труб побудували переправу для вантажного транспорту. Для укріплення застосовували щебенево-піщану суміш.
✅Упродовж цього часу майже цілодобово працювали 40 одиниць техніки та 50 чоловік, які розчищали місцевість, підсипали під’їзні дороги (12 тис. куб. метрів), встановлювали бутовий камінь (600 куб. метрів), рейки (100 метрів), встановлювали труби (18 шт.), регулювали русло річки екскаватором, зробили освітлення та встановили знаків.
❗Зазначу, що для всіх цих потреб не використали ЖОДНОЇ копійки з бюджету!
‼️ І ще дещо, на чому я б хотів наголосити. Свідомо не робив цього спочатку, бо біда в нас була одна спільна на всіх, і спершу її слід було вирішити.
Поясню для кращого розуміння. Дороги є державного і місцевого значення.
❗За ремонт та утримання місцевих доріг відповідає Закарпатська обласна державна (військова) адміністрація.
❗За ремонт та утримання доріг державного значення відповідає держава - Укравтодор і Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області. Ми не формуємо перелік та не ремонтуємо автошляхи і мости, які знаходяться у власності держави.
Міст, що впав, знаходиться на державній дорозі.
💙💛Але область у нас одна, проблема була спільна, і ми вирішили її у рекордні строки.
🤝Дякую кожному, хто долучився.
💪Офіційно відкриваємо рух тимчасовими переправами для всього транспорту, хоч і з деякими ваговими обмеженнями. Стежте за знаками.

Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар