Голова Закарпатської ОВА, Віктор Микита, особисто контролює встановлення переправи через річку Тересва для легкових та вантажних автомобілів, біля зруйнованого мосту

липня 25 / 2023

❗️Працюємо над облаштуванням переправи через річку Тересва для легкових та вантажних автомобілів, а також над відновленням руху мостом.

Усю ніч інженери розчищали зʼїзди до потенційних переправ, аналізували стан конструкцій і можливих альтернативних шляхів підʼїзду. Працівники Національної поліції забезпечують перенаправлення потоків вантажних транспортних засобів на вʼїздах до Закарпаття для зменшення трафіку в районі зруйнованого мосту.

✔️Зранку в Тячеві провели засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС, на якому визначили руйнування мосту як надзвичайну ситуацію об'єктового рівня. Протокол негайно передано Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області для оперативного залучення ресурсів на відновлення мостового переходу.

✔️Підрозділи ДСНС і дорожні служби розпочали роботи зі встановлення тимчасової переправи з комплекту важкого механізованого моста ТММ-3 для легкових автомобілів. Встановлено першу секцію мосту у районі зведення переправи.

✔️Водночас інженери розпочали роботи зі зведення тимчасової насипної переправи через річку Тересва з елементами бетонних труб для пропуску вантажних транспортних засобів.

✔️На підставі огляду пошкодження мосту фахівці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області прийняли рішення про встановлення тимчасової металевої секції для відновлення руху через наявний міст. Орієнтовний термін виконання робіт – до 10 діб з дня початку монтажу конструкцій.

✔️Також дав доручення Службі невідкладно звернутися до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України для отримання ресурсів і дозволу на будівництво тимчасового моста в межах чинного проєкту. Рішення очікуємо найближчим часом.

Для відновлення сталого руху транспорту через річку Тересва задіяно всі необхідні сили та засоби. Дякую усім залученим службам і працівникам за оперативну й ефективну роботу.





Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар