Побоювання закарпатців щодо надійності тимчасової переправи через Тересву

липня 27 / 2023

Побоювання закарпатців щодо надійності тимчасової переправи через Тересву, можуть відступити. За сьогодні рівень води у руслі зріс близько на 50 см, конструкція надійно стоїть, нею курсують автомобілі і вантажівки, залучені до робіт.
Окрім того, будують переправу з труб, яку використовуватимуть для проїзду вантажівок. На майданчику підключили електроенергію та освітлення, тож працювати і їхати тут зручно навіть уночі.
Фахівці розробили схему руху новими конструкціями. Від завтра тут зможе проїздити легковий транспорт, а для екстрених служб проїзд відкритий вже сьогодні.
Менш ніж за три доби місцева влада, правоохоронці, рятувальники, будівельники виконали колосальний обсяг роботи, аби локалізувати наслідки надзвичайної ситуації.
Щира подяка всім службам, які консолідували для цього зусилля: Укрзалізниці, ГУ ДСНС та НП, Закарпаттяобленерго, Закарпатському лінійному виробничому управлінню магістральних газопроводів ТОВ «Оператор газотранспортної системи України», водному господарству, лісівникам, фірмі ПБС, Службі місцевих автомобільних доріг та Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар