Духовка Bosch – практичний інструмент на сучасній кухні: Цікаві та важливі факти

липня 05 / 2023
Набір техніки на будь-якій кухні завжди включає різноманітність, що дозволяє готувати велику кількість страв у різних режимах. Окрім газової плити та холодильника практично завжди кухня доповнюється сучасним виконанням духовки – духовою шафою. Вона може працювати від газу та електрики, а також бути незалежним компонентом від газової плити.



Для зручності встановлюють їх на рівні очей, щоб з комфортом контролювати процес готування. Кожна духовка bosch доповнюється великим набором функцій та характеристик, має чималу кількість варіацій щодо зовнішнього вигляду. За бажання його можна поєднати з варильною поверхнею, щоб створити гармонію на кухні та щоб все було в одному місці.

Особливості духовок

Німецький бренд пропонує чимало унікальних функцій та можливостей:
- чотиривимірне гаряче повітря (особливий вид конвекції);
- готування на пару;
- автоматизоване меню «Assist»;
- термощуп PerfectRoast;
- сенсор PerfectBake;
- самоочищення поверхонь;
- швидкий розігрів та багато іншого.

Зовнішній вигляд вражає навіть найвибагливіших покупців. Духові шафи можуть бути темними, відрізнятися металевим блиском та іншими відтінками.

Критерії вибору

Не зайвим буде звернути увагу на висувні візки, які можуть бути кількох рівнів для зручності приготування різних страв одночасно. У деяких моделях можна встановлювати додаткові листи. Спеціальний таймер і блокування виключають випадкове відкриття духової шафи, що дозволить зберегти потрібне тепло всередині та сформувати безпеку для дітей.

Габаритні розміри також відрізняються, тому виділяють як великі, так і компактні моделі. Температурний діапазон від 30 до 300 градусів, що достатньо для приготування великої кількості страв. Внутрішній об'єм буває різним у діапазоні від 65 до 85 літрів. Виділяють до 15 видів нагріву, що дозволить готувати на пару, забезпечити інтенсивне або швидке нагрівання.

Технології очищення

Наявність цієї функції значно полегшує обслуговування та роботу з духовою шафою. Виробник пропонує такі варіації очищення:
- піролітична;
- EcoClean;
- гідролізна;
- традиційна;
- очищення пором.

Кожен із варіантів очищення дозволяє видалити жирові відкладення, а також забезпечити нормальні умови для приготування наступної страви. Також допускається ручне очищення спеціальними засобами. Для цього виробник робить емаль гладкою, щоб видаляти забруднення, що в'їлися, і жирові відкладення.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар