На Закарпатті спеціалізована служба перевіряє дитячі табори

червня 26 / 2023
Спеціалісти Ужгородського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області здійснюють комісійні обстеження таборів літнього відпочинку.

17 літніх таборів відпочинку з денним перебуванням на базі загальноосвітніх шкіл Великодобронської, Холмківської та Оноківської територіальних громад, а також в Ужгороді, місті Чоп, місті Перечині та 1 дитячий табір з цілодобовим перебуванням «Трембіта» Ужгородської територіальної профспілкової організації Львівської залізниці розпочали, роботу в Ужгородському районі.

Наразі проведено 18 комісійних обстежень щодо готовності їх діяльності влітку 2023 року. Основна увага - на створення безпечних умов перебування дітей під час оздоровчої компанії.

За результатами здійснених перевірок, керівникам закладів надано пропозиції щодо дотримання вимог у сфері санітарного законодавства. З метою запобігання спалахів гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь, отруєнь дикорослими рослинами та профілактики захворювань коронавірусної інфекції, фахівцями постійно проводяться бесіди з працівниками закладів оздоровлення та відпочинку.

Питання організації безпечного та здорового середовища у закладах оздоровлення та відпочинку, а саме організації харчування, питного режиму, додержання вимог санітарного законодавства та безпечності харчових продуктів знаходяться на постійному контролі спеціалістів усіх територіальних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській.

ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області закликає організаторів таборів та операторів ринку, що обслуговують у сфері літньої оздоровчої кампанії на базі загальноосвітніх шкіл, до надання якісних послуг та безпечної організації дозвілля дітей.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар