Під час повітряної тривоги вночі на Закарпатті повідомляють, що чули вибухи

травня 29 / 2023

В одному із сіл Закарпаття місцеві жителі напередодні почули вибухи.


Про імовірні звуки вибухів інформують на Перечинщині. Зі слів місцевих, їх було чути нічної доби у Зарічеві поряд із залізничним полотном.

Люди кажуть, ці звуки були дуже подібні до вибухів від ворожих снарядів. Відзначмо, напередодні вночі по усій Україні укотре лунали звуки повітряної тривоги. Сирени лунали як у столиці та області так і у західних областях. Зокрема, о 02:45 годині за Київським часом тривогу було оголошено у Львівській області й на Закарпатті.

Наразі не має офіційної інформації з приводу того, що за вибухи чули жителі Перечинщини й чи це могли бути прильоти десь поблизу, або ж це могло бути відлуння з сусідньої області.

Зауважмо, о 8:18 очільник Львівської області надав більше деталей про ситуацію з вибухами. Згідно із офіційними даними, російські війська атакували Україну ракетами та дронами-камікадзе. Одна з ракет долетіла і до Львівщини. Захисники з ПвК "Захід" збили її над Золочівським районом.

"Уламки впали на дерев’яну господарську будівлю, будівля згоріла. Згорів також трактор, який був поруч. Постраждалих, на щастя, немає. На місці падіння уламків виникла вирва", – йдеться в заяві Козицького, - повідомляє ТСН.



Варто відзначити, на Закарпатті уже не вперше повідомляють про вибухи під час тривоги. До слова, торік прильот від рашистів у травні було зафіксовано на гірській Воловеччині.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар