Закарпатців попередили про небезпечне печиво

січня 23 / 2023
Закарпатців попередили про небезпечне печиво

Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області доводить до відома про отримання інформаційного повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF від 12 січня 2023 року № 2022.7376-fup 4, стосовно виявлення високого вмісту акриламіду в печиві, що виготовлене в Румунії (виробник: Ro Star S.A., Romania ) та експортувалось з Польщі (оптовик: VYV DISTRIBUTION Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «ЛЬВІВІМПОРТ», вул. Володимира Великого, 2, м. Львів, 79021).

Інформуємо, що відповідно до статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність компетентний орган (Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області), що передбачено частиною 3 статті 20 даного закону.



Просимо негайно повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області про виявлення даного товару в обігу (вул. Минайська, 39 а, м. Ужгород, Закарпатська область, 88015, тел.: (0312) 64-71-79).
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар