Інформація для громадян, які планують поїздки через українсько - польський кордон

січня 03 / 2023

🇺🇦🇵🇱 ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПЛАНУЮТЬ ПОЇЗДКИ ЧЕРЕЗ УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКИЙ КОРДОН

Станом на 10:00 3 січня пункти пропуску на українсько-польському кордоні працюють в штатному режимі. Впродовж попередньої доби пасажиропотік на кордоні з Польщею ⬆ збільшився в обох напрямках. До сусідньої країни виїхали на 3,5 тис. більше громадян, аніж повернулось в Україну.

🚗 Сьогодні вранці на двох пунктах пропуску зафіксовано незначні черги з легкових автомобілів у напрямку виїзду до Польщі. Зокрема перед «Рава-Руською» та «Устилугом» очікують по 20 легковиків. У «Шегинях» на в’їзд в Україну очікує 10 автомобілів. На решті пунктів пропуску накопичення не спостерігається в обох напрямках.

🚌 Варто зазначити, що за попередню добу, вночі, спостерігалось накопичення на виїзд з України автобусів. Найбільше у «Шегинях», «Раві-Руській» та «Краківці». Сьогодні вранці лише перед пунктом пропуску «Рава-Руська» очікує 3 автобуси.

Рекомендуємо громадянам, які планують слідувати через Польщу транзитом, обирати для перетину кордону пункти пропуску в межах Закарпатської та Чернівецької областей, на яких не спостерігається значних накопичень легковиків та автобусів.

Нагадаємо, що перетин кордону залежить від роботи усіх представників контрольних служб, які здійснюють свою діяльність в пунктах пропуску та працівників відповідних служб суміжної сторони.

‼ Також рекомендуємо враховувати можливу нестабільну роботу електронних систем контрольних служб у пунктах пропуску через відключення електроенергії.

📌 Інформацію щодо стану черг з території суміжних держав можна простежити за посиланням https://cutt.ly/6K62Hi1.

Бажаємо Вам приємних подорожей!
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар