До уваги перевізників та громадян! Митниця повідомляє важливу інформацію!

вересня 04 / 2022
До уваги перевізників та громадян!

Закарпатська митниця інформує, що станом на 3 вересня (18.00 год) на під’їздах до пунктів пропуску «Ужгород-Вишнє-Нємецьке» (українсько-словацький кордон) та «Чоп-Захонь» (українсько-угорський кордон) утворилися значні черги із вантажівок, які слідують до країн ЄС.
Зазначена ситуація порушує роботу цих пунктів пропуску та значно зменшує їхню пропускну спроможність.
Так, наразі перед митним постом «Ужгород-вантажний» в черзі стоїть 600 вантажних автомобілів (приблизно 11 км). Перед митним постом «Тиса» в черзі перебувають 700 вантажівок (майже 14 км).

У свою чергу, керівництво Закарпатської митниці вживає всі організаційні заходи для зменшення великих черг, а також для прискорення пропуску вантажних автомобілів. Зокрема, було проведено робочі зустрічі з керівництвом суміжних угорської та словацької митниць для вирішення спільних питань, за результатами яких вжито необхідні заходи з пришвидшення митних формальностей.

Просимо громадян і суб'єктів ЗЕД взяти до уваги дану інформацію під час обрання оптимального маршруту та розрахунку часу на перетин митного кордону України через пункти пропуску зони діяльності Закарпатської митниці.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар