Укрзалізниця" запустила потяг із Києва на Закарпаття

серпня 06 / 2022

Державна компанія Укрзалізниця запустила курсування поїзда сполученням Київ-Ясіня, який з'єднуватиме українську столицю та Закарпаття.

Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба УЗ. Відомо, що курсування поїзда під номером 55/56 сполученням Київ-Ясіня починається з 5 серпня, поїзд щодня відправлятиметься зі столиці о 15:02 та прибуватиме до Ясині о 07:11. У зворотному напрямку він відходитиме о 17:17 і прибуватиме до Києва о 09:52. Квитки вже доступні для продажу в касах вокзалів та онлайн.

Нагадаємо, що державна компанія "Укрзалізниця" передала новий модернізований вагон для київської міської електрички. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікував голова правління акціонерного товариства "Укрзалізниця" Олександр Камишин у соціальних мережах. За його словами, компанія планує замінити усі електрички на маршруті міської електрички у столиці. Він зазначив, що новий електропоїзд зроблено для комфортного та безбар'єрного приміського сполучення, з відремонтованими колісними парами, тяговими двигунами та всіма ключовими зубами. Вагони обладнані додатковими місцями для перевезення велосипедів, пасажири зможуть залишати свої відгуки про використання транспорту прямо в салоні QR-коду.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар