Поліція Закарпаття викрила групу зловмисників, причетних до умисних підпалів автомобілів

грудня 09 / 2021

Поліція Закарпаття викрила групу зловмисників, причетних до умисних підпалів автомобілів🔥

Оперативники поліції Закарпаття спільно зі співробітниками СБУ припинили злочинну діяльність групи осіб, які причетні до умисних підпалів автомобілів в області.

Так, в ході оперативних заходів правоохоронці встановили, що 12 липня цього року двоє місцевих чоловіків віком 35 та 24 роки приїхали серед ночі до подвір’я у селі Грушово, перелізли через паркан, облили автомобіль «BMW–320» горючою речовиною та підпалили.

Інший випадок трапився нещодавно, 14 листопада. Тоді зловмисники так само посеред ночі проникли на приватне дворогосподарство у селі Тересва, де облили горючою сумішшю та підпалили автомобіль марки «Skoda Octavia», що належить місцевому журналісту та адвокату.

Зловмисників викрито та сьогодні, 9 грудня, слідчі Тячівського районного відділу поліції за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури повідомили обом про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, тобто Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу.

Також слідчі звертатимуться до суду з клопотанням про взяття підозрюваних під варту. Останнім загрожує до десяти років ув’язнення.



Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар