Закарпатська прокуратура доводить що замість русел річок в Закарпатті родовища надр

вересня 22 / 2021


 За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури керівнику одного з міжрайонних управлінь водного господарства повідомлено про підозру у службовій недбалості, і це вже не перше вручення. Як то кажуть, "взялися по повній".

Інкримінуючи водникам та підприємцям – незаконний видобутку корисних копалин загальнодержавного значення. Тобто іншими словами підприємці, які офіційно працюють, розчищаючи русла річок в області (не ті які риють де хочуть залишаючи за собою безлад), які мають погодження відповідних структур та виготовлені проекти, видобувають надра, так стверджують прокурори та слідчі.

За даними слідства, підприємці протягом кількох років незаконно видобували піщано-гравійну суміш з русел річок Закарпаття. Так офіційно вказано на офіційному сайті Закарпатської прокуратури. Видобували не надра а піщано-гравійну суміш. Натомість службовеці водного господарства не забезпечили дотримання природоохоронного законодавства та допустили суб’єктів господарської діяльності до виконання робіт
на ввіреній їм території, чомусь слідчі оминули всі інші установи які погоджували проекти.

Саме цікаве те, що їх цікавлять тільки ті розчистки де розроблені проекти.

Коли їм повідомляють про незаконні, та їх розташування, про ті які безпосередньо "кришують" правоохоронні органи, є навіть такі де працюють СБУшники, ( з відомих причин та міркувань ми не можемо конкретизувати та називати імена) то їх це не цікавить.

Досудове розслідування триває, його здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області за оперативного супроводу обласного Управління СБУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Дійшли ми одного висновку, що у нас замість русел річок родовища, і видобувають у нас "золото, бурштин" корисні копалини замість піщано- гравійних наносів

Відеопублікація 2019 рік
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар