Михайло Товт: Щасливої долі кожній дитині, бо чужих дітей не буває!

червня 01 / 2021

Сьогодні в обласному будинку дитини в м.Сваляві напрочуд велелюдно, звучить дитячий сміх, панують радість та святковий настрій.
З нагоди Дня захисту дітей до вихованців сиротинця навідалися гості, серед яких і керівництво Закарпатської митниці Держмитслужби, обласної ради, представники дипломатичного відомства, духовенство та волонтери.
Михайло Товт та Микола Пожо завітали до малечі з солодкими гостинцями, фруктами та іншими подарунками. А дітки, яким ще й не виповнилося три рочки, продемонстрували гостям чудову концертну програму..

Виступ настільки вразив глядачів, що ті не скупилися на гучні оплески та щирі емоції. Адже на святі лунали дитячі пісні про літо, сонце, посмішки і вірну дитячу дружбу, які супроводжувалися веселими та запальними таночками. Маленькі артисти повернули глядачів на мить у світ дитинства, у світ безтурботності, свободи, кольорових барв та радісних почуттів.
Нині у дитбудинку виховується 70 дітей (від самого народження до 3,5 років), з яких більшість - позбавлені батьківського піклування, з малозабезпечених сімей та діти-сироти, діти з особливими потребами.

Тішить, що під вмілим керівництвом директора дитбудинку Володимира Бейреша, фаховий колектив вихователів, нянь та медпрацівників докладає всі зусилля, аби життя малечі тут було максимально комфортне, даруючи кожній дитині увагу, ласку, турботу.
Про це наголошували всі виступаючі гості, низько вклоняючись присутнім працівникам дитячого закладу в знак поваги та шани. Саме вони щохвилини знаходиться поряд із малечею, діляться своєю любов'ю, піклуються про них і допомагають стати на ноги.

Михайло Товт підкреслив: «Дивлячись на світлі й усміхнені обличчя маленьких вихованців, з упевненістю можна сказати, що любов та родинне тепло тут присутні! – додавши: захоплений безпосередністю, щирістю та чистотою дитячих сердець! Бажаю щасливої долі кожній дитині, бо чужих дітей не буває!

Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар