Восьмимісячному хлопчику з Мукачева потрібна допомога у боротьбі з раком

червня 01 / 2021

Маленькому Семенчику з Мукачева, якому нещодавно виповнилось 8 місяців, потрібна допомога!

Зараз родина разом з синочком знаходиться в Києві у відділення дитячої онкології Національного інституту раку. Лікарі поставили діагноз: нейробластома заочеревинного простору.

Мама Іванна та батько Олександр не можуть знайти собі місця і ладні на все, аби врятувати життя синочка, саме тому звертаються по допомогу до небайдужих.

Як розповідають батьки: в березні 2021 року виявили якесь ущільнення в паху у дитини. Звернулися до педіатра, до хірурга і з припущенням, що це грижа, рекомендували спостерігати. Через два місяці знову звернулися до педіатра зі скаргами, що ущільнення збільшилася. Зробили УЗД і виявили збільшений лімфовузол. Лікар почала дивитися інші лімфовузли. Вони теж виявилися збільшеними, а біля нирки виявили новоутворення. Батьки привезли сина в НІР. З травня 2021 року Семен поступив на лікування у відділення дитячої онкології Національного інституту раку.

Одною з перешкод в лікуванні являється група крові хлопчика, а саме АВ(IV) Rh(-). Це рідкісна група, а дитинці доволі часто потрібне переливання.

Не будьмо байдужими! Допоможемо врятувати життя!

ПриватБанк
Поповнення карти 5168 7427 3010 3359
Одержувач: Шепа Іванна
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар