На Рахівщині сільська рада дала пояснення щодо купівлі автомобіля Mitsubishi L200 вартістю більше мільйона гривень

травня 19 / 2021
На Рахівщині сільська рада дала пояснення  щодо  купівлі автомобіля Mitsubishi L200 вартістю більше мільйона гривень

На Рахівщині сільська рада Богдана дала пояснення жителям Богдана щодо купівлі автомобіля:

Шановні мешканці Богданськоії територіальноії громади! Повідомляємо Вам, що за попереднім погодженням постійних комісій сільської ради на основі залишків коштів місцевих бюджетів, що утворилися за результатами бюджетного 2020 року було обговорено доцільність закупівлі автомобілів та прийнято рішення про закупівлю екскаватора-навантажувача та автомобіля - пікап (вантажопасажирський) для потреб громади.

На 2 сесіії Богданськоії сільськоії ради VIII скликання від 21.12.2020р., шляхом поіменного голосування дане рішення було прийнято одноголосно та рішенням 5 сесії VIII скликання від 04.03.2021р. внесено зміни щодо даної планової закупівлі.

В чому є така потреба щодо даного типу автомобіля:

1) віддалені гірські населені пункти (більше 500 дворогосподарств, розташовані в урочищах Грунь, Магас, Аршиці, Борщевиця, Берендей, Тищора, Штевйора, Діл, тощо;

2) наявна необхідність:

-надання адресної соціальної допомоги мешканцям Богданської територіальної громади (службою у справах дітей, відділом соціальної роботи);

- надання першої необхідної медичної допомоги;

- вирішення земельних питань на місцях;

- вирішення різних надзвичайних ситуацій, що виникають час від часу у віддалених гірських місцевостях.



Планова закупівля автомобіля проводилася за рахунок коштів місцевого бюджету за відкритою та прозорою процедурою, що передбачена чинним законодавством України про публічні закупівлі.

08.04.2021р. Богданською сільською радою було оприлюднено оголошення про проведення відкритих торгів – на закупівлю автомобіля -Mitsubishi L200, ідентифікатор закупівлі UA-P-2021-04-08-006831-b, що дало можливість всім підприємствам, які здійснюють реалізацію транспортних засобів на території України взяти участь в процедурі закупівлі.

27.04.2021р. проводився аукціон, після завершення якого та розкриття тендерних пропозицій, стало відомо, що учасниками аукціону стали два підприємства: ТОВ «Автомир-Вінниця» та ТОВ «Альянс-А».

Переможцем процедури закупівлі визнано учасника - ТОВ «Альянс-А», якиий надав найбільш економічно вигідну пропозицію.

Звертаємо увагу населення територіальноії громади, що поширення інформації у соціальних мережах сторонніми особами з «фейкових» сторінок стосовно даного питання здіийснюється з метою посилення соціальноії напруги між мешканцями нашої громади. Кожен громадянин має право на правдиву, а не спотворену інформацію.

Крім цього, додатково інформуємо, що кошти за даний автомобіль будуть перераховані в червні місяці 2021 року при доставці автомобіля.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар