"Укрзалізниця" з понеділка, 8 березня, обмежує висадку і посадку пасажирів на Закарпатті

березня 07 / 2021

Через посилення карантинних обмежень "Укрзалізниця" з понеділка, 8 березня, обмежує висадку і посадку пасажирів, а також продаж квитків на поїзди до Закарпатської області. Про це в суботу, 6 березня, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на компанію, передає "Слово і Діло".

"Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо віднесення Закарпатської області до "червоної" карантинної зони, "Укрзалізниця" з 8 березня та до кінця дії посиленого карантину призупинить продаж квитків у зазначений регіон, а також обмежить висадку і посадку пасажирів з уже придбаними квитками на дати після 9 березня включно", - інформували в УЗ.

При цьому в пресслужбі уточнили, що до зазначеної дати (включно) дістатися до області або виїхати з неї за придбаними квитками можна буде безперешкодно.

"Укрзалізниця" уважно стежить за ситуацією і готова до призначення спеціальних рейсів за поданням Закарпатської ОДА для вивозу 2100 осіб із квитками на час дії карантину", - додали в компанії.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар