Завтра у Берегові введуть жорсткіші карантинні обмеження

лютого 26 / 2021
Завтра у Берегові введуть  жорсткіші карантинні обмеження
Про це у соцмережах повідомив міський голова Берегова Золтан Баб’як.

Відбулося нині, 26 лютого, засідання Берегівської міської комісії з питань ТЕБ і НС. На засідання, окрім її членів були запрошені представники релігійних конфесій міста. Медики констатували різке погіршення ситуації в територіальній громаді із захворюваністю з COVID-19.

Упродовж лютого було зафіксовано 762 ковід-недужих по району та 448 – суто по Берегову. Наразі є 675 активних хворих з коронавірусом. Зафіксовано упродовж одного місяця 17 смертей, пов’язаних з COVID-19.

На території Берегівської ТГ, зокрема у місті Берегово, коментує Золтан Баб’як, встановлено такі основні обмеження з 27 лютого до 9 березня (всі деталі в протоколі на офіційному сайті міської ради):

заборонене перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів, або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;
заборонене самовільне залишення місця самоізоляції, обсервації;
не дозволено проведення масових (культурних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів;
закритими залишаються садочки та школи міста, на решті території територіальної громади садочки продовжують діяти, але школи – також зачинені;
торгівля квітами дозволена лише за попереднім замовленням в магазинах чи з доставкою;
ресторани, кафе, бари зможуть працювати з 07.00 до 20.00 із забезпеченням наповненості не більш, як на 30 відсотків посадкових місць у приміщенні закладу (решта місць мають бути складені й не використовуватися відвідувачами). Після 20.00 можлива робота “на виніс”.
заборонено функціонування басейнів.
ринки, магазини (продовольчі й непродовольчі), салони краси, перукарні діють з умовами дотримання санітарно-гігієнічних вимог та з розрахунку 1 особа на 20 м кв площі закладу;
заборонено діяльності закладів, що надають послуги з розміщення, крім готелів;
фітнес-зали діють з розрахунку 1 особа на 10 м кв.
Рекомендовано представникам духовенства (релігійних конфесій, організацій) Берегівської ТГ здійснювати протягом зазначеного періоду онлайн-богослужіння. У разі неможливості організувати це – забезпечити дотримання протиепідемічних обмежень під час здійснення богослужінь в храмах, молитовних будівлях та культових спорудах.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар