Степан Карабиньош – перший закарпатський медик, якого вакцинували від COVID-19 (відео)

лютого 26 / 2021
Вакцинований лікар-інфекціоніст обласної клінічної інфекційної лікарні, асистент кафедри епідеміології, вірусології, мікробіології з курсом інфекційних хвороб розповів про стан після щеплення:

«Почуваю себе задовільно, після вакцинації не було жодних небажаних реакцій. До того ж я зовсім не відчув сам момент щеплення. Закликаю усіх своїх колег вакцинуватися і мужньо тримати цю хвилю оборони у боротьбі з COVID-19».

За його словами, більшість медичних працівників погодилися на вакцинацію, проте не рекомендовано робити щеплення тим, хто нещодавно перехворів коронавірусною інфекцією.

Саме щеплення провела лікарка обласної інфекційної лікарні Ірина Стефанишин. Вона розповіла, що процедура відбулась успішно і лікар почуває себе задовільно, він пробув під спостереженням належні 30 хвилин.

Разом зі Степаном Карабиньошем вакцинацію сьогодні отримали ще 10 лікарів.

"Наше головне завдання — щепити в першу чергу всіх лікарів, які лікують людей, хворих на коронавірус, однак усі вони залучені в лікуванні, тому оголосити поки що точний таймінг вакцинації складно", — сказав у свою чергу заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк.

Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар