Новини Закарпаття

Депутат Виноградівської райради на смерть збив мотоцикліста (фото)

Депутат Виноградівської райради на смерть збив мотоцикліста (фото)

Депутат Виноградівської районної ради Іван Удуд за кермом авто Toyota Land Cruiser збив 19-річного мотоцикліста, в результаті чого хлопець загинув від важких травм.

Смертельна ДТП сталося в селі Ботар на Закарпатті пізно ввечері 22 липня. Про це розповів місцевий журналіст Віталій Глагола у своєму Telegram.Также він опублікував фото з місця трагічної аварії. На знімках видно, що біля тіла загиблого на дорозі лежить мотоциклетний шолом.

Відзначається, що депутат на позашляховику (номерний знак АО0022АХ) виїжджав з узбіччя і влетів в мотоцикл, який їхав по дорозі. Молода людина 2001 року народження на байці після зіткнення з авто отримав травми черепа, які виявилися несумісними з життям.

На місце ДТП прибула поліція. Всі деталі та обставини події з'ясовуються.

Глагола пише, що депутат Удуд та раніше ставав винуватцем смертельної аварії. Попередня, за даними журналіста, сталася в кінці 1990-х років, але "тоді чоловікові вдалося уникнути покарання".

Як вказується на сайті Виноградівської районної ради, депутат Іван Іванович Удуд, 1969 року народження є безпартійним, проживає в селі Ботар, є пенсіонером, має загальну середню освіту. У райраді він заступник голови фракції Демократичної партії угорців України, є секретарем постійної комісії з питань законності, правопорядку та місцевого самоврядування.

За інформацією Дієслова, депутат райради Удуд є братом дружини депутата Закарпатської обласної ради Карла Резеша.

Депутат Виноградівської райради на смерть збив мотоцикліста (фото)
Перейти на сайт