Депутат Виноградівської райради на смерть збив мотоцикліста (фото)

липня 23 / 2020
Депутат Виноградівської райради на смерть збив мотоцикліста (фото)

Депутат Виноградівської районної ради Іван Удуд за кермом авто Toyota Land Cruiser збив 19-річного мотоцикліста, в результаті чого хлопець загинув від важких травм.

Смертельна ДТП сталося в селі Ботар на Закарпатті пізно ввечері 22 липня. Про це розповів місцевий журналіст Віталій Глагола у своєму Telegram.Также він опублікував фото з місця трагічної аварії. На знімках видно, що біля тіла загиблого на дорозі лежить мотоциклетний шолом.

Відзначається, що депутат на позашляховику (номерний знак АО0022АХ) виїжджав з узбіччя і влетів в мотоцикл, який їхав по дорозі. Молода людина 2001 року народження на байці після зіткнення з авто отримав травми черепа, які виявилися несумісними з життям.

На місце ДТП прибула поліція. Всі деталі та обставини події з'ясовуються.

Глагола пише, що депутат Удуд та раніше ставав винуватцем смертельної аварії. Попередня, за даними журналіста, сталася в кінці 1990-х років, але "тоді чоловікові вдалося уникнути покарання".

Як вказується на сайті Виноградівської районної ради, депутат Іван Іванович Удуд, 1969 року народження є безпартійним, проживає в селі Ботар, є пенсіонером, має загальну середню освіту. У райраді він заступник голови фракції Демократичної партії угорців України, є секретарем постійної комісії з питань законності, правопорядку та місцевого самоврядування.

За інформацією Дієслова, депутат райради Удуд є братом дружини депутата Закарпатської обласної ради Карла Резеша.

Депутат Виноградівської райради на смерть збив мотоцикліста (фото)
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар